BIO

Gierst / Millet / Sorghum | Gepelde Gierst / *BIO - USA / 500gram

Artikel 1 van 7 Volgende
€ 3,95 (inclusief btw)

Millet is glutenvrij en valt onder de verzamelnaam gierst. In Nederland vindt je vooral de soorten millet en sorghum. Gierst kun je eten als vervanger van rijst, quinoa en couscous. De lichtzoete smaak leent zich ook goed om er een lekker ontbijtje van te maken met bijvoorbeeld gedroogd fruit en honing. Millet is ook heerlijk in salades.

Voor vier personen:

Was de gierst voor het koken. Breng 200 gr. gierst (1 kopje) met 4 dl. water (2 kopjes) aan de kook. Zet dan het vuur laag of plaats de pan op een vlamverdeler. Na ongeveer 25 minuten is de gierst klaar.

Voeg eventueel op het laatst nog wat zout of kruiden toe

© 2011 - 2022 Peulvruchten Online Service | sitemap | rss