Recept

Adukibonen met koolraap

Vorige Artikel 2 van 2

 

Voor 2 personen

Ingrediënten:koolraap
ui of sjalot
knoflook
olie
gekookte adukibonen
peper en zout
ev. sojasaus
ev. tijm
 
Bereidingswijze:Koolraap schillen en in dobbelsteentjes van circa 1 cm snijden. Kook de koolraap in bouillon in 10-15 min. beetgaar. Giet de koolraap af (bewaar het vocht voor soep of saus). Bak ui of sjalot met knoflook in olie. Voeg de koolraap en gekookte bonen (aduki, kidney of andere bonen of kapucijners) erbij. Breng het geheel op smaak met peper, zout en tijm en ev. een scheutje sojasaus. Lekker met rijst, gierst of aardappelen
© 2011 - 2020 Peulvruchten Online Service | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel